VIBER (096) 656-33-88         Електронна пошта: office@electronik.kiev.ua

int (34)

Лідери продажів сьогоднішнього дня!

Запорізький завод кольорових металів
18.01 грн




Шановні покупці! Ми просимо вас залишити відгук про роботу з нами. Для нас дуже важливо знати, як ви оцінюєте роботу нашого магазину.

Домовент 150 тиша. Рекомендую. Магазин 5 зірок.
 
дата поближення: 23 Березень 2024
Опубліковано: Роман
Дніпро
Замовляв у цьому інтернет магазині розетки, вимикачі. Усі підібрали на вищому рівні, навіть надали подарунок за замовлення більше трьох тисяч гривень, а що саме головне, при розрахунку не правильно надали здачу за коштами, не на мою користь, ну я цього не зауважив, але не встиг я від'їхати від магазину, мені передзвонили і сказали, що неправильно бачили мені решту і попросили вернутися для повернення решти. Уважуха працівникам цього інтернет магазину.
 
дата поближення: 01 Березень 2024
Опубліковано: Віктор
Ірпінь
Робимо замовлення отримав неякісний товар Hager, повідомили у магназині, що я маю відправити за власний кошт назад... у Київ. м. Софіївська Борщагівка. потім біді до 14 перевірка якості... (чи я його не поламавши)... потім можливо мені відправляти назад... знову за мій рахунок...
Думаю пересилка (туди й назад) буде не менше 150 грн.
Так що ось так
Чумак Володимир 06334478966 замовлення 53605
 
дата поближення: 28 лютого 2024
Опубліковано: Чумак Володимир
Житомир
Дякую!!! Вже вдруге замовляю в цьому магазині. Вчора сплативши монобанком і зробив замовлення. Сьогодні вже отримав цілий товар і неушкоджень+ безкоштовна доставка(>3000грн)+пожежунок. Тепер є з чим працювати. Буду і далі з ними працювати.
 
дата поближення: 10 лютого 2024
Опубліковано: В'ячеслав
Миколаїв
Наталія добрий день. Вам було надіслано все згідно вашого замовлення. Замовлення ви робили онлайн. На сайті чітко вказано, яка позиція йде з рамкою у зборі, яка без рамки. Читайте, будь ласка, опис товару. І лише після цього пишіть негативні відгуки.
 
дата поближення: 02 лютого 2024
Опубліковано: ЕЛЕКТРОНІК
Замовила розетки та вимикачі. Частина прийшла до збору частина без рамок. Це просто не красиво, бо замовила інше, не рекомендую. Тепер потрібно замовити рамки окремо. Дуже дякую!!!!
 
дата поближення: 01 лютого 2024
Опубліковано: Наталія
Після публікації мого попереднього відгуку щодо проблеми з нестачею товарів у моєму замовленні, я хочу поділитися оновленою інформацією. Мені зателефонували з магазину, вибачилися за створені незручності та пояснили ситуацію. Я був приємно здивований таким увагою до моєї проблеми.
Недостаючі позиції були надіслані, доставка була швидкою та за рахунок магазину, також до відправлення був доданий невеликий подарунок як знак вибачення.
Тепер я можу сказати, що мій загальний досвід із цим магазином є позитивним. Це показує, що вони дбають про свою репутацію та задоволення клієнтів. Я радію, що моя проблема була вирішена, і тепер можу рекомендувати цей магазин іншим.
 
дата поближення: 24 Листопад 2023
Опубліковано: Роман
Я зробив замовлення в цьому магазині та був задоволений асортиментом та цінами. Проте, при отриманні мого замовлення я виявив, що одна позиція, яку я замовив у кількості 2 одиниць, була відсутня. Коли я звернувся до служби підтримки, мені відповіли, що вони нічого не знають про цю проблему і всі товари були відправлені.

Це дуже розчаровує, оскільки я очікував відповідального та швидкого вирішення моєї проблеми. Я розумію, що помилки трапляються, але відсутність готовності допомогти вирішити проблему є неприйнятною. Я б хотів, щоб менеджери магазину більш відповідально підходили до вирішення таких питань.

Наразі я не можу рекомендувати цей магазин іншим покупцям через проблеми з доставкою та незадовільне обслуговування клієнтів.
 
дата поближення: 22 Листопад 2023
Опубліковано: Роман
Дякую за гарний сервіс і гарні ціни!
 
дата поближення: 03 Листопад 2023
Опубліковано: Євген
Кривий Ріг
Доброго дня Михайло. Ви зробили та сплатили замовлення у вихідний день субота. У понеділок ваше замовлення було оброблено. І сьогодні в середу їде до вас. 2 дні на відправлення замовлення. Робіть замовлення у робочий день. І у вас не буде приводу писати такі відгуки. Тим більше, форму оплати при оформленні замовлення ви вказали поповнення картки "Монобанк". А сплатили на розрахунковий рахунок. Гроші ваші ще треба було знайти. Гарного вам ремонту.
 
дата поближення: 23 Серпень 2023
Опубліковано: Єлектронік
Доброго дня!
Зробивши замовлення 00049417 на суму 7, отримав листа з реквізитами.
Зробивши оплату у суботу 19.08.2023
Магазин жодним чином не повідомив мене на момент замовлення в консультаціях по телефону та перед сплатою, що я отримаю замовлення тільки в четвер, а відправка буде тільки в середу, це з'ясувалося тільки в понеділок.
Магазин жодним чином не повідомив мене, що отримав від мене гроші.
Магазин не дав протягом 5 днів жодної зворотної зв'язку щодо надходження грошей та факту підготовки відправки.
Магазин повідомив, що вони таким чином працюють і не зобов'язані повідомляти перед сплатою щодо дати отримання товару та факту отримання грошей від покупців.
Магазин повідомив що так, на думку фахівців магазину, працювати всі і не зобов'язані надавати інформацію щодо надходження коштів, дати отримання та факту формування посилки, шляхом нотифікації Замовника (пошта, месенджер, або СМС)
Це – не є нормальним, бо за фактом я сплативши гроші, а мене поставили перед фактом отримання посылки за 5 діб після сплати і це з'сувалося лише згодом.
Станом на середу 23.08.2023 я не отримавши посилку і точно не знаю дати отримання, і шляхом телефонних розмов з моєї ініціативи частично отримав інформацію.
Враховуючи таке обслуговування, не раджу користуватися таким сервісом.
З повагою до всіх Михайло Мокрушин, берегти собі
 
дата поближення: 23 Серпень 2023
Опубліковано: Мокрушин Михайло
Київ
Дякую Вам за гарний сервіс та найкращі ціни! Дуже зручний сайт, нічого лишнього.
Замовляв багато розеток та вимикачів. Після замовлення менеджер відразу передзвонив і сказав, що все є в наявності і того ж дня мені відправили моє замовлення!
Все було добре запаковано, а ще у коробці була накладна з печаткою.
Обов'язково замовлятиму у вас ще.
З побажань, хотілося б мати на сайті власний кабінет, де можна було б переглянути свої замовлення.
Бажаю вашому магазину успіхів та процвітання!
 
дата поближення: 30 Липень 2023
Опубліковано: Роман
Дніпро
Андрій. Ми маємо чіткі правила. На 1 замовлення та одного покупця виділяється 1 подарунок. Менеджер не може порушити правила магазину. Хорошого вам ремонту)))
 
дата поближення: 21 Липень 2023
Опубліковано: Електронік
Сайт гарний не сперечаюся, але як доходити діло до подарунка не хочуть віддавати його.тобто роблю 3 різні замовлення для 3 замовників тобто має бути кожному по подарунку. І тут менеджер хамло починає мені розповідати що хай замовники роблять замовлення і тоді отримають свої подарунки. У розпалі з цього електроніка. Шукатиму інших
 
дата поближення: 21 Липень 2023
Опубліковано: Андрій
Черкаси
Роман. У нас на сайті можна зробити замовлення від 1 грн. Якщо ви вже купували у нас раніше.
При оформленні замовлення потрібно натиснути кнопку "Купити нижче 500 грн". І у новому вікні вказати номер минулого замовлення. З повагою.
Магазин Електронік.
 
дата поближення: 11 Квітень 2023
Опубліковано: ЄЛЕКТРОНІК
Київ
Хороший сайт з нормальними цінами на продукцію, якщо прорахувався чи змінилися плани не можна дозамовити наприклад одну або дві резетки, так як у них правила, що мінімальне замовлення 500 грн. Якось тобі десь у чомусь обмежують
 
дата поближення: 09 Квітень 2023
Опубліковано: Роман
Івано-Франківськ
Сайт хороший, про наявність товару зателефонували, безкоштовна доставка порадувала.
Єдине на подарунок вибрали ізоленту, якість погана.
 
дата поближення: 09 лютого 2023
Опубліковано: Єлизавета
Запоріжжя
Неправильно намальоване підключення. Це вводити людей у ​​брехню. Там де 8 болтиків туди підключається генератор та мережа. А там де 4 болтики туди підключається споживач. Якщо ви серйозний сайт, то переробте картинку. Бо це посміховисько і халтура. Гарного дня?
 
дата побликації: 28 Січень 2023
Опубліковано: Константин
Електрик, Київ
https://electronik.kiev.ua/index.php/shop/product/view/994/16392?gclid=CjwKCAiArNOeBhAHEiwAze_nKCINPiMFW2q5k8NN8YRIwIJxUw2icEagbgBm8vg4-S_9gOzh5RZfGBoCMoQQAvD_BwE
"Замовляли розетки та вимикачі Schneider Asfora, скористалися знижкою, отримали подарунок і безкоштовну доставку, - все як заявлено на сайті при оформленні замовлення. Дякую. Рекомендую."
 
дата поближення: 19 Грудень 2022
Опубліковано: Тетяна
Горішні Плавні
Замовляли розетки та вимикачі Mono. Товар повністю задоволений, дуже стильно і якісно виглядає. Попередньо вибирали за зразками в офісі, забирали також самостійно. Рекомендую цей магазин.
 
дата поближення: 19 Жовтень 2022
Опубліковано: Олена
Київ

на початок попередній 1 2 3 4 5 6 наступного в кінець >>

сторінка 1 та 6


ЗАЛИШИТИ ВІДГУК
* обов'язкове для заповнення
Ваше ім'я:*
Адреса електронної пошти:*
Ваше місто:
Залишіть тут свій відгук:*

Про нас

   Інтернет-магазин «Електронік» - це місце, де кожен українець зможе вибрати та купити якісні електротовари недорого з доставкою по всій Україні.

Електротовари шукають скрізь, а купують у нас!

 

Контакти

Україна, Київ, Софіївська Борщагівка

ЖК «Львівський Маєток»

вул. Райдужна 147

(096) 656-33-88

(095) 656-33-88

(063) 656-33-88