VIBER (096) 656-33-88         Електронна пошта: office@electronik.kiev.ua

int (35)

Лідери продажів сьогоднішнього дня!

DS Electronics (Україна)
1330.04 грн



ЦІНИ НА САЙТІ АКТУАЛЬНІ НА 19.03.2024

Як вибрати LED світильник.

У світі – у світі тотальної економії, кожна людина прагне, якнайменше споживати електроенергії. Саме тому на зміну звичайних лампочок прийшли світлодіодні світильники.

З моменту появи, світлодіодні світильники пройшли значні етапи змін. Від звичайних, так би мовити, індикаторів до потужних освітлювальних приладів. Ними стали висвітлювати не лише приміщення, а й вулиці. Однак збільшення потужності ніяк не позначилося на економічність. Світлодіодні світильники, як і раніше, залишаються малоенергоспоживаючими. Більш того вони стали перевершувати люмінесцентні лампи, а деякі моделі світлодіодних світильників стали лідерами в цій сфері.

 

До переваг світлодіодних світильників можна віднести:

  1. Світлодіодні світильники практично не нагріваються. Саме тому їх безпечно використовувати у будь-яких приміщеннях.
  2. Світлодіодні світильники мають гарний дизайн. Тому спектр їх використання у декоративних цілях досить широкий і різноманітний.
  3. Світлодіодні світильники не тільки економічні в плані електроспоживання, але також довговічні.
  4. Світлодіодні світильники безпечні - не мають шкідливих з'єднань, вибухонебезпечних колб, не б'ються і багато інших.
  5. Світлодіодні світильники мають маленькі габарити і вагу. Саме тому їх можна монтувати у різні форми та під різні розміри конструкцій.
  6. Невеликі габарити та вага світлодіодних світильників, можливість адаптації під різні форми та розміри. Можливість виготовлення дуже вузьких світильників, які не ускладнюють огляд вітрини.
  7. Завдяки світлодіодним світильникам є можливість отримувати стабільне біле світло з різноманітними відтінками.

Як вибрати світлодіодний світильник

вирішили купити світлодіодний світильник, але не знаєте, як правильно вибрати? Тоді цей розділ статті саме для Вас!

 

Градуси Кельвіна або як зрозуміти по них відтінок освітлення світлодіодного світильника

Перш ніж розпочати оформлення замовлення, зверніть увагу на температуру світла. Вона світлодіодних світильників вимірюється в градусах Кельвіна, і означає тип відтінку білого. Як правило, температура світла світлодіодних світильників лежить у межах 2700 – 7000К. Найкомфортнішим для очей є білий відтінок – теплий, який має до 4000 градусів Кельвіна. Зі зростанням даної величини білий застосовує холодніший відтінок.

Виходячи з цього, для квартир добре підійдуть світлодіодні світильники, світлова температура яких лежатиме в межах 2200 - 3000К. У комерційному секторі приміщень рекомендується використовувати світильники з яскравішим білим кольором і зі світловою температурою в межах 3400-4500К. А ось у технічних приміщеннях можна використовувати світлодіодні світильники з найбільшим показником градусів Кельвіна, а саме 6500 і вище.

Люмени або світловий потік світлодіодних світильників

Наступний показник, на який необхідно звернути увагу при покупці світлодіодного світильника – це показник люмени. Саме люмени говорять про кількість світла, яке здатне випромінювати світлодіодний світильник. Чим більше люменів, тим яскравіше світитиме світильник цього типу. Однак, слід знати, що на 1 Вт потужності, що споживається, світлодіодний світильник здатний видати до 75 люменів світлового потоку. А це досить відмінний показник, адже лампа розжарювання на 1 Вт видає у 7 разів менше світлового потоку.

Потужність світлодіодного світильника

Звичайні лампи розжарювання, ні для кого не секрет, не є актуальними. Вони споживають багато енергії, швидко перегорають, нагріваються, б'ються та багато іншого. Їх легко можна замінити світлодіодними світильниками. Але при виборі останніх, у споживача часто виникає замішання - яку потужність світлодіодного світильника необхідно вибрати, щоб рівень світла прирівнювався до звичайної лампи розжарювання. Для того щоб точно Ви змогли підібрати світлодіодний світильник, і назавжди відмовитися від ламп розжарювання або інших застарілих джерел світла, можна користуватися простою формулою - 10 Ватт світлодіодів дорівнює 100 Ватт ламп розжарювання.

Насамкінець хочемо побажати – вдалих покупок з нашим інтернет магазином «Електронік»!

Про нас

   Інтернет-магазин «Електронік» - це місце, де кожен українець зможе вибрати та купити якісні електротовари недорого з доставкою по всій Україні.

Електротовари шукають скрізь, а купують у нас!

 

Контакти

Україна, Київ, Софіївська Борщагівка

ЖК «Львівський Маєток»

вул. Райдужна 147

(096) 656-33-88

(095) 656-33-88

(063) 656-33-88