VIBER (096) 656-33-88         Електронна пошта: office@electronik.kiev.ua

int (35)

Лідери продажів сьогоднішнього дня!

DS Electronics (Україна)
2062 грн
DS Electronics (Україна)
1046.72 грн
Запорізький завод кольорових металів
17.16 грн



ЦІНИ НА САЙТІ АКТУАЛЬНІ НА 29.03.2024

Що купити ПЗВ чи диференціальний автомат? Які їх відмінності.

      У клієнтів нашого інтернет-магазину «Електронік» дуже часто виникають питання – у чому ж різниця між ПЗВ та Диференціальним автоматом? А що краще купити? Щоб відповісти на всі такі питання, ми вирішили написати цю статтю. І так приступимо...

      Перш ніж зрозуміти відмінності між диференціальними автоматами та ПЗВ, необхідно розглянути можливі несправності електромережі, які усувають дані пристрою.

  1.     І так під першим пунктом йде коротке замикання. Ця несправність відбувається під час з'єднання різних значень потенціалів двох точок електричного кола;
  2.     Другий вид електричної несправності – перевантаження мережі. Як правило, дана несправність відбувається у старих будинках, де не робили заміну проводів. Внаслідок чого при підключенні до мережі сучасної техніки відбувається збільшені струми, перегріваючи провід. Таку несправність можна спостерігати і в приміщеннях, де неправильно або неякісно було проведено дроти.
  3.    Під третім пунктом йдуть витоки струму. Ця несправність утворюється внаслідок поганої ізоляції проводів разом з'єднання.

Що краще Дифавтомат або ПЗВ (головні відмінності даних приладів)

  1.     Пристрій, що з'єднує в собі ПЗВ та автоматичний вимикачі - Дифавтомат (диференціальний автомат). Саме тому цей пристрій спрацьовує при всіх типах несправностей.
  2.     вирішили купити ПЗВ (пристрій захисного відключення), тоді Ви обов'язково повинні знати, що цей прилад спрацьовує лише у випадку третьої несправності, тобто витоку струму.
  3.     Пристрій захисного відключення, або скорочений просто ПЗВ, необхідно встановлювати в парі з автоматичним вимикачем, так як цей пристрій не відключає від мережі електричне обладнання.
  4.     Дифавтомат зможе спростити монтаж під час встановлення приладів;
  5.     Якщо Ви бажаєте купити диференціальний автомат, то Ви суттєво заощадите місце в електрощиті.
  6.     Пристрій захисту відключення можна вважати індикатором цілісності електропроводки.
  7.     Так, як ПЗВ встановлюється в парі з автоматичним вимикачем, при поломці одного з них заміні підлягає тільки один пристрій. У випадку, коли ламається диференціальний автомат, його замінюють повністю, і різниці немає яка поломка сталася.
  8.     Восьмою відмінністю є можливість поняття спрацьовування приладу. При спрацьовуванні ПЗВ – можна відразу говорити про витік струму. Якщо спрацював автоматичний вимикач, можна судити про перевантаження мережі або коротке замикання. А от якщо у Вас відключився дифавтомат, то визначити несправність в електричній мережі неможливо.
  9.     При поломці ПЗВ, Ви за допомогою перемички між навантаженням та автоматичним вимикачем зможете відновити тимчасову подачу електроенергії. То при виході з ладу дифавтомата такої можливості немає.

Інтернет-магазин електротоварів «Електронік» – місце купівлі якісних та недорогих електротоварів!

Про нас

   Інтернет-магазин «Електронік» - це місце, де кожен українець зможе вибрати та купити якісні електротовари недорого з доставкою по всій Україні.

Електротовари шукають скрізь, а купують у нас!

 

Контакти

Україна, Київ, Софіївська Борщагівка

ЖК «Львівський Маєток»

вул. Райдужна 147

(096) 656-33-88

(095) 656-33-88

(063) 656-33-88